dinsdag 6 oktober 2009

Start Opleiding NEMAS Middle Management


Op maandag 2 november start Avondopleidingen SKO weer met de opleiding NEMAS Middle Management in Vught. Een opleiding die (toekomstige) managers alle stof aanreikt die je voor het oplossen van praktische managementkwesties nodig hebt.

Een interessante opleiding dus voor diegene die leiding geven of willen gaan geven aan bijv. een afdeling of een filiaal. Of voor zelfstandige ondernemers met personeel.

De opleiding bestaat uit 2 onderdelen, waarmee tesamen het diploma Middle Management kan worden behaald. Maar deze onderdelen kunnen ook als afzonderlijke cursus gevolgd worden.


  • Het eerste onderdeel is Algemene Managementkennis. Hier leer je de organisatorische beginselen. Tevens leer je hoe je deze kennis in de praktijk brengt.

  • Het tweede onderdeel is Functionele Beleidsgebieden. Deze module richt zich op hetzelfde managementniveau, maar gaat dieper in op specialistische kennisgebieden als personeel, communicatie, marketing en financiĆ«n.

Docent Maarten verzorgt de opleiding Middle Management bij Avondopleidingen SKO al vele jaren naar volle tevredenheid. Cursisten komen met veel plezier naar zijn lessen, die niet bestaan uit droge theorie. Nee, deze theorie wordt uitgelegd en besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden en actuele nieuwsberichten.

Opleiding: NEMAS Middle Management
Start: maandagavond 2 november
Tijden: van 19.00 uur tot 21.45 uur (incl. 15 minuten pauze)
Aantal bijeekomsten: 24 maandagavonden
Lokatie: Maurick College Vught
Lesgeld: 825,- euro
Boekengeld: 75,- euro
Examengeld: ± 265,- euro (te betalen aan de Ned. Associatie)
Meer informatie: klik hier of bel 073 - 656 22 77

Geen opmerkingen:

Een reactie posten