maandag 18 april 2011

Nieuwe website Associatie online!

Fris, transparant en vooral gebruiksvriendelijk: vanaf dinsdag 12 april is de nieuwe website van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens (http://www.associatie.nl/) online!

Natuurlijk bevatte de oude website ook alle informatie over de examens. Maar er blijft altijd ruimte voor verbetering. De Associatie is met deze ruimte aan de slag gegaan. Resultaat: een heldere en overzichtelijke website die duidelijk weergeeft wie de Associatie is en welke producten en diensten zij aanbiedt. En natuurlijk kunnen kandidaten, opleiders en andere geïnteresseerden hier alles vinden over het aanmelden voor en het voorbereiden op de examens.

Studeren en examen doen kost al genoeg tijd. Alles wat daarbij komt probeert de Associatie zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Online aanmelden en betalen via Ideal bijvoorbeeld. Of een collectieve aanmelding door een opleider of werkgever. De Associatie heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Een gebruiksvriendelijke website hoort daar vanzelfsprekend bij!

Uiteraard vermeldt ook de nieuwe website de contactgegevens van de opleiders met wie de Associatie samenwerkt. En natuurlijk staat Avondopleidingen SKO daar ook tussen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten